directions1.jpg

Hele ruten fra flyplassen til huset:

Det tar normalt ca. 45 minutter å kjøre fra flyplassen til huset.

Huset er enkelt å finne, fordi man følger grovt sett to store veier: først motorveien fra vest mot øst, og så hovedveien i kommunen fra sør mot nord.


Følg motorveien A7 østover langs kysten mot Motril og Almería. Du kjører da først rundt Malaga sentrum (ikke gjennom) og videre med kysten på høyre hånd. Fortsett på A7 i ca. 30 minutter. Det blir gradvis mindre urbanisert og turistifisert. Opp til venstre ser dere åkre med oliven, druer og mango. Ned til høyre strekker stranden seg langs hele kysten.

directions2.jpg

Ut fra flyplassen:

Ut fra Málaga Lufthavn, legg deg i ventre felt (ikke motgående!), og følg skilting mot motorveien A7 (blått skilt, retning Motril og Almería.


Følg veien rundt en 270-graders sving for å komme inn på veien forbi flyplassen.

Etter noen hundre meter skal du se skilt mot A7, ta av i høyre felt og kom inn på A7.

Deretter rett fram i 30 minutter.


directions3.jpg

Ta av A7 ved utkjørsel 272:

Ta av A7 ved utkjørsel nr. 272 (skiltet til Velez-Málaga og Torre Del Mar). Rett etter avkjøringsfeltet, ta til venstre i første rundkjøring (under motorveien).

directions4.jpg

Under og ut på andre siden:

Kjør ned og inn i rundkjøringen, og ut tredje utkjørsel. Nå kommer du inn på hovedveien i nord-sørlig retning.

directions5.jpg

10 minutter igjen:

Kjør videre nordover med A7 og kysten i ryggen. Følg denne hovedveien i ca. 10 minutter. Du kjører rett gjennom 2 rundkjøringer og passerer byen Velez-Malaga.

(Etter ca. 5 minutter passerer du et stort gult bygg på venstre side. Det er restauranten ”El Cruce” (Krysset). Det er et veldig ”spansk” sted, hit går de lokale for lunsj (13-15). Spansk mat, spansk tempo og spansk lydnivå. En opplevelse selv om du ikke er sulten.)

Kjør rett fram oppover dalen hele tiden. Veien er merket med km-merker (i dalende rekkefølge), og du skal snart ta av rett etter km 36(Casa Solar har en særlig fordel i det at det ligger i denne dalen, på grunn av denne rette og brede hovedveien du kjører på nå. Alle andre steder i områder har tilkomst via smale og svært svingete veier. Dette gjør at det er enkelt å komme til/fra huset, til stranden osv.)

directions7.jpg

Km 35,5 ... 3 minutt igjen:

Etter er lang oppoverbakke, med 2-felts vei, skal du straks ta av mot huset. Akkurat på toppen av bakken, der de 2 feltene blir til 1, ta av veien til høyre (km 35.5), inn på en bred og fin grusvei. Det gjenstår 800 meter.

Følg grusveien forbi noen hus, gjennom en krapp venstresving og ned en liten bakke. I bunnen av bakken, ta av til venstre nedover og følg innkjørselen ned og opp igjen på andre siden. Huset ligger opp til høyre nesten helt i enden av denne innkjørselen.

directions8.jpg

OPS...

Dersom innsjøen åpner seg foran deg og du kommer over demningen, har du kjørt for langt...