Eiendommen ligger 15 minutter inn fra kysten, i et fredelig, lite turistifisert område, men med god tilkomst med bil, og nært alt man trenger av restauranter, butikker, strand etc. Eiendommen ligger i et område som heter La Viñuela. Nærmeste by heter Velez-Málaga (10 minutter), og nærmeste strandby heter Torre Del Mar (15 minutter). Disse ligger ca. 30 minutter øst for Málaga.

Eiendommen består av en skrånende tomt på 5500 m2. På tomten er det planert ut to nivåer. Selve huset ligger på det øvre nivået. Dette nivået har en stor åpen gårdsplass og godt med tumleplass rundt huset, og er inngjerdet med port slik at man kan slippe små barn løs uten konstant tilsyn uten å være redd for at de faller i bassenget. Det nedre nivået inneholder bassenget (8x4m, dybde 1-2m) med god plass til solsenger, bord og stoler.

Huset ligger midt i en fruktbar dal der det dyrkes avokado, mango, appelsin, sitron, druer, mandel og oliven. Beliggenheten er spesiell fordi den nyter kombinasjonen av Andalusías året-rundt-sol med overflod av vann fra Europas nest største underjordiske innsjø. Denne innsjøen ligger inne i et fjell på 2066m og som heter La Maroma.